Breaking News
Loading...

Recent Post

Tuesday, October 11, 2016

របៀបឆុងតែឱ្យមានរសជាតិឈ្ងុយឆ្ញាញ់!

 របៀបឆុងតែឱ្យមានរសជាតិឈ្ងុយឆ្ញាញ់!



- ចាក់ទឹកក្តៅ ចូលកំសៀវ ឬប៉ាន់តែបន្តិច ដើម្បីអោយវាក្តៅ ឩណ្ឌៗ មុនពេលដាក់តែចូល
- តែខ្មៅ យកទឹកពុះ ដាក់លើស្លឹកតែភ្លាមៗ កូរតិចៗ ហើយទុកចោលរយៈពេល ២-៥នាទីតាមការចូលចិត្ត

- តែបៃតង គួរទុកអោយទឹកដែលកំពុងពុះខ្ផោលៗបានត្រជាក់ មួយស្របក់ មុននឹងចាក់លើស្លឹកតែចូល ។ តែបៃតងជប៉ុន គួរទុកចោលរយៈពេល ១-២នាទី ខណៈដែលតែបៃតង របស់ចិន ត្រូវចំណាយពេលប្រហែល ៣-៤នាទី ។

តែ-ស ក៏មិនគួរប្រើទឹកកំពុងពុះដូចគ្នា ហើយគួរទុកចោលពី ៣-១០នាទី ទៅតាមប្រភេទរបស់តែ
អ្នកអាចឆុងតែ-ស តម្លៃថ្លៃៗ ដដែលៗបានដល់ទៅ ២-៣ដង ដោយគ្រាន់តែត្រាំស្លឹកតែ ទុកអោយបានយូរ ក្នុង១លើកៗ ៕

@រក្សាសិទ្ធិដោយបណ្ណាល័យចែករំលែក

0 comments :

Post a Comment

Back To Top